Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WE Flipes 2004 (1598242) - LogroFC (1435982) » 472469667: T43/J11/VII

Liga 472469667 Información oficial sobre el partido 472469667 en Hattrick

28.06.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / VII.989 (39025)

CD Islas Canarias Alineación oficial del equipo 'CD Islas Canarias' en el partido 0 - 1 atletico alicia Alineación oficial del equipo 'atletico alicia' en el partido
0 - 1 Santi Rubio Sáez (86')
CD Islas Canarias Alineación oficial del equipo 'CD Islas Canarias' en el partido 0 - 1 atletico alicia Alineación oficial del equipo 'atletico alicia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD Islas Canarias Alineación oficial del equipo 'CD Islas Canarias' en el partido 2 - 0 atletico alicia Alineación oficial del equipo 'atletico alicia' en el partido
Tiene mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Islas Canarias

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alejandro Garis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Canarias va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel Martínez Moreno en un 1 contra 1 amb el porter Miguel Tavares, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Canarias van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Lucas Huarte, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 87 minuts, en Lucas Huarte no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Al minut 73 en Delfín López va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lucas Huarte de Canarias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

atletico alicia

Goles Goles

  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): Amb 86 minuts jugats, Santi Rubio Sáez de atletico va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del atletico que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alejandro Ezcaray, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Alejandro Ezcaray va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de atletico es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Alejandro Ezcaray va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.