Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCBarça (1419728) - The NerdyGeeks (1593153) » 472469191: T43/J4/VII

Liga 472469191 Información oficial sobre el partido 472469191 en Hattrick

10.05.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / VII.981 (39017)

FCBarça Alineación oficial del equipo 'FCBarça' en el partido 1 - 2 The NerdyGeeks Alineación oficial del equipo 'The NerdyGeeks' en el partido
Gelsomino Bocchio (30') 1 - 0
1 - 1 Walery Krukar (61')
1 - 2 Jens Voldsund (67')
FCBarça Alineación oficial del equipo 'FCBarça' en el partido 1 - 2 The NerdyGeeks Alineación oficial del equipo 'The NerdyGeeks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FCBarça Alineación oficial del equipo 'FCBarça' en el partido 3 - 2 The NerdyGeeks Alineación oficial del equipo 'The NerdyGeeks' en el partido
Tiene mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,5 % 26,5 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCBarça

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): FCBarça va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 30 Gelsomino Bocchio va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 3 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Marek Pruś de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del NerdyGeeks. La jugada d'estratègia del FCBarça per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en 秀平 (Shuhei) 阿部 (Abe) va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Frédéric Cahen del FCBarça ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local 秀平 (Shuhei) 阿部 (Abe) per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mübarek Kısmet va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Paul Komarek una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 53, però una magnífica aturada de Mübarek Kısmet va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Roland Feulner va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FCBarça se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Baldo Emmanuele de FCBarça va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33 del partit, Baldo Emmanuele de l'equip FCBarça, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Serzhan Abdurahmanov.

The NerdyGeeks

Goles Goles

  • 162 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 61 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Walery Krukar de NerdyGeeks marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jens Voldsund va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Jens Voldsund va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, OK potente): Ole Judmayr no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.