Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Churumbel C.F (48057) - JONA C.F (799314) » 472467137: T43/J8/VII

Liga 472467137 Información oficial sobre el partido 472467137 en Hattrick

07.06.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / VII.944 (38980)

zamuricotonicos Alineación oficial del equipo 'zamuricotonicos' en el partido 2 - 1 Barna Dragons Alineación oficial del equipo 'Barna Dragons' en el partido
Dimitar Zhelev (29') 1 - 0
1 - 1 Iwo Hick (40')
Suharri Berraondo (71') 2 - 1
zamuricotonicos Alineación oficial del equipo 'zamuricotonicos' en el partido 2 - 1 Barna Dragons Alineación oficial del equipo 'Barna Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
zamuricotonicos Alineación oficial del equipo 'zamuricotonicos' en el partido 1 - 2 Barna Dragons Alineación oficial del equipo 'Barna Dragons' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,7 % 64,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zamuricotonicos

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Dimitar Zhelev de zamuricotonicos aconseguir un gol al minut 29 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Suharri Berraondo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del zamuricotonicos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 es va veure una gran oportunitat per a zamuricotonicos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Dimitar Zhelev, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dragan Smiljanić.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Kristian Hove de zamuricotonicos va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Suharri Berraondo va entrar en el seu lloc.

Barna Dragons

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Dragons van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 40, quan Iwo Hick va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Dragons que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rolf Kebis, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gilberto Mozzarelli, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Carles Creix va marcar al minut 28 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Enar Auza no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Iwo Hick estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Curt Kälber, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 66 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 76, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ertürk Önalan va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Manolo Paniagua des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): Dragons es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Iwo Hick no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jon Pilegaard al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 62 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Nacho Sinoe se sentia fresc com una rosa.