Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Limpias (989288) - F.C. Cósmicos (1372151) » 472465876: T43/J2/VII

Liga 472465876 Información oficial sobre el partido 472465876 en Hattrick

26.04.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / VII.922 (38958)

atletico fusionero Alineación oficial del equipo 'atletico fusionero' en el partido 1 - 2 MARIETY Alineación oficial del equipo 'MARIETY' en el partido
0 - 1 Valters Vanags (18')
0 - 2 Carlos Nehring (25')
Santiago Ubaldez (80') 1 - 2
atletico fusionero Alineación oficial del equipo 'atletico fusionero' en el partido 1 - 2 MARIETY Alineación oficial del equipo 'MARIETY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
atletico fusionero Alineación oficial del equipo 'atletico fusionero' en el partido 0 - 1 MARIETY Alineación oficial del equipo 'MARIETY' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico fusionero

Goles Goles

  • 109 Minuto 25 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Heine Skaaning es va complicar la vida al minut 25 intentant esquivar Carlos Nehring en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del MARIETY, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 104 Minuto 80 (Gol de penalti): El públic de fusionero va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 80, va xiular un penal pels locals. Santiago Ubaldez no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de fusionero va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jay Vastbinder, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de fusionero, l'equip va recuperar la pilota al minut 23 i va contraatacar. En Jay Vastbinder va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan Jay Vastbinder des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): fusionero es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Badis Jawachi no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Enric Moliné al camp.

MARIETY

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): En Rauli Onnela entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al MARIETY, un peu providencial d'en Valters Vanags va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): MARIETY va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Badis Jawachi va desviar el xut final de Anatoly Timonin després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Nehring de MARIETY amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.