Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Vecilla (1588853) - Metalurjicas Priego (492240) » 472465062: T43/J8/VII

Liga 472465062 Información oficial sobre el partido 472465062 en Hattrick

07.06.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / VII.907 (38943)

La Vecilla Alineación oficial del equipo 'La Vecilla' en el partido 0 - 2 Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido
0 - 1 Omar Sorbello (48')
0 - 2 Lars Peter Grønning (75')
La Vecilla Alineación oficial del equipo 'La Vecilla' en el partido 0 - 2 Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Vecilla Alineación oficial del equipo 'La Vecilla' en el partido 0 - 1 Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Vecilla

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Vecilla van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 4, però el xut de Nello Prestandrea des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Vecilla va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Nello Prestandrea va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Massimiliano D'Annibale va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Luis Goyeneta es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Metalurjicas Priego

Goles Goles

  • 174 Minuto 48 (Gol de penalti): En Omar Sorbello va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 48. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Lars Peter Grønning va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 2 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 5 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de MET tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Czesław Michalak ho va intentar al minut 5 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MET va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Omar Sorbello va sortir per sobre el travesser.
  • 215 Minuto 12 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Thorsten Scheffer que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 287 Minuto 86 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del MET va deixar en bona posició a en Lars Peter Grønning per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aníbal Bonilla de MET va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lars Peter Grønning de MET va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.