Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MONISSIMO (1432280) - Masail Handikoak F. K. (796744) » 472464687: T43/J11/VII

Liga 472464687 Información oficial sobre el partido 472464687 en Hattrick

28.06.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / VII.900 (38936)

Racing Quetepeines Alineación oficial del equipo 'Racing Quetepeines' en el partido 4 - 2 Masail Handikoak F. K. Alineación oficial del equipo 'Masail Handikoak F. K.' en el partido
0 - 1 Petar Penchev (11')
Loris Bonnel (21') 1 - 1
Guillaume Audoux (32') 2 - 1
2 - 2 Petar Penchev (58')
Loris Bonnel (73') 3 - 2
Farruco Obalín (80') 4 - 2
Racing Quetepeines Alineación oficial del equipo 'Racing Quetepeines' en el partido 4 - 2 Masail Handikoak F. K. Alineación oficial del equipo 'Masail Handikoak F. K.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Quetepeines Alineación oficial del equipo 'Racing Quetepeines' en el partido 2 - 0 Masail Handikoak F. K. Alineación oficial del equipo 'Masail Handikoak F. K.' en el partido
Tiene suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Quetepeines

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Quetepeines s'esgargamellaven dempeus per esperonar Loris Bonnel que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 21 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Quetepeines contenien la respiració mentre en Guillaume Audoux s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Quetepeines prenia la batuta de l'encontre al minut 73, quan en Loris Bonnel va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Farruco Obalín va incrementar l'avantatge de Quetepeines amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Loris Bonnel va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Quetepeines.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Roland Bartoli de Quetepeines va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 10 (Lesión): Quetepeines es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Moisés Múgica no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Laurent Le Bras al camp.

Masail Handikoak F. K.

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Quetepeines. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Petar Penchev la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Handikoak es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 11.
  • 163 Minuto 58 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 58 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Petar Penchev marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Handikoak va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a César Campoo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, César Tamariz de Handikoak va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Gavin Handy de Handikoak va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valeriano Cotapos de Handikoak es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristóbal Rodríguez Mazo de Handikoak va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.