Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LupasHospi (794782) - Atletico Chancletas (314003) » 472463602: T43/J8/VII

Liga 472463602 Información oficial sobre el partido 472463602 en Hattrick

07.06.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / VII.881 (38917)

totusmuertos Alineación oficial del equipo 'totusmuertos' en el partido 5 - 1 NoName F.C. Alineación oficial del equipo 'NoName F.C.' en el partido
0 - 1 Víctor Vázquez Villarreal (11')
Donato Ghezzo (39') 1 - 1
Iker Payén (43') 2 - 1
Iker Payén (43') 3 - 1
Iker Payén (44') 4 - 1
Iker Payén (56') 5 - 1
totusmuertos Alineación oficial del equipo 'totusmuertos' en el partido 5 - 1 NoName F.C. Alineación oficial del equipo 'NoName F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
totusmuertos Alineación oficial del equipo 'totusmuertos' en el partido 5 - 0 NoName F.C. Alineación oficial del equipo 'NoName F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 5.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

totusmuertos

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 del partit, el jugador Donato Ghezzo de totusmuertos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Iker Payén va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 1 al minut 43.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Iker Payén es va introduir dins la defensa central al minut 43, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Amb 44 minuts jugats, en Iker Payén va augmentar l'avantatge de totusmuertos a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): totusmuertos va aconseguir el 5 - 1 quan Iker Payén va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Robin Grönflod del totusmuertos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Tom Gans gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kendor Aritzamendi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Paul Pattrick Hitzlsperger va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Donato Ghezzo de totusmuertos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Semblava que Tom Gans s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

NoName F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): NoName va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 11, quan Víctor Vázquez Villarreal, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 21 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 21 per Janno Enzinger va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Georg Chatagny quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Clodomiro Lecanda, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): NoName van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 50, però el xut de Raúl Rojas des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 208 Minuto 58 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marc Batriu de NoName va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Arnau de Ayguavives que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): NoName van sortir al contraatac al minut 64, però Marc Batriu va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NoName va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Enrique Iza va sortir per sobre el travesser.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del NoName va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Enrique Iza no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arnau de Ayguavives de NoName la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 12 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 12 va fer que Manuel Sanzroniz de NoName hagués d'abandonar el terreny de joc. Siegmar Bojak va entrar al terreny de joc per suplir-lo.