Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estaon (313150) - U.E. Vash l'estampida (440091) » 472461677: T43/J2/VII

Liga 472461677 Información oficial sobre el partido 472461677 en Hattrick

26.04.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / VII.847 (38883)

platinum team Alineación oficial del equipo 'platinum team' en el partido 3 - 1 F.C TUS SBD CITY Alineación oficial del equipo 'F.C TUS SBD CITY' en el partido
Kennet Skriver (36') 1 - 0
Ignacio Fernández (43') 2 - 0
Kennet Skriver (83') 3 - 0
3 - 1 Adrián Portabales (89')
platinum team Alineación oficial del equipo 'platinum team' en el partido 3 - 1 F.C TUS SBD CITY Alineación oficial del equipo 'F.C TUS SBD CITY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
platinum team Alineación oficial del equipo 'platinum team' en el partido 4 - 0 F.C TUS SBD CITY Alineación oficial del equipo 'F.C TUS SBD CITY' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

platinum team

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Kennet Skriver, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del platinum se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 36.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): platinum va aconseguir el 2 - 0 quan Ignacio Fernández va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Kennet Skriver va incrementar l'avantatge de platinum amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Kennet Skriver del platinum ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip platinum Kiro Duchevski quasi marca al minut 31 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ignacio Fernández l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Derek Senden va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de platinum se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Kennet Skriver es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Rafael Estúñiga de platinum gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Salvador Signau de platinum va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Salvador Signau de platinum va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Recarte de platinum va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Santiago Alzogaray de platinum va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Fernández.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Passats 16 minuts de joc, en Fernando Recarte de platinum va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): platinum va fer una substitució al minut 81. Benjamin Cap va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rafael Lauria.

F.C TUS SBD CITY

Goles Goles

  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): CITY va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Adrián Portabales la va transformar en el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el CITY sortien al contraatac. La falta llançada per Adrián Portabales va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de CITY va anar a parar a la dreta de l'atac on en Chihabeddine Yamani, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.