Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cazoña Balompie (120829) - gagagagag (777073) » 472461177: T43/J3/VII

Liga 472461177 Información oficial sobre el partido 472461177 en Hattrick

03.05.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / VII.838 (38874)

Recreativo de Juerga (8) Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Juerga (8)' en el partido 0 - 2 sanvalentin Alineación oficial del equipo 'sanvalentin' en el partido
0 - 1 Anghel Pamfile (39')
0 - 2 Oscar Evers (68')
Recreativo de Juerga (8) Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Juerga (8)' en el partido 0 - 2 sanvalentin Alineación oficial del equipo 'sanvalentin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Recreativo de Juerga (8) Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Juerga (8)' en el partido 2 - 0 sanvalentin Alineación oficial del equipo 'sanvalentin' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreativo de Juerga (8)

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Laurent Chalançon! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Saulius Šiaudvytis de Recreativo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giovanni Micai de Recreativo es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): El jugador de Recreativo Bashir Yousef va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Janne Asunmaa va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 78 (Tirita): Era el minut 78 quan després d'una dura entrada, el jugador Giovanni Micai de Recreativo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

sanvalentin

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Anghel Pamfile quedar desmarcat i marcar per a sanvalentin al minut 39. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Oscar Evers va augmentar l'avantatge de sanvalentin a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Timmy De Loose haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a sanvalentin al minut 20.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de sanvalentin va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dimitar Yotov va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Oscar Evers va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Yves René va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Fernando Carvajal va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oscar Evers.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Passats 31 minuts de joc, en Sebastian Żuchowski de sanvalentin va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.