Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valdepipas F.C. (1432967) - Renewed School Team (996039) » 472460698: T43/J9/VII

Liga 472460698 Información oficial sobre el partido 472460698 en Hattrick

14.06.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / VII.829 (38865)

U.D. Real Betis Alineación oficial del equipo 'U.D. Real Betis' en el partido 2 - 1 Nottingham Prissa Alineación oficial del equipo 'Nottingham Prissa' en el partido
0 - 1 Dejan Spangenberg (39')
Ernest Sardiné (40') 1 - 1
José Ricardo Xixona (80') 2 - 1
U.D. Real Betis Alineación oficial del equipo 'U.D. Real Betis' en el partido 2 - 1 Nottingham Prissa Alineación oficial del equipo 'Nottingham Prissa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Real Betis Alineación oficial del equipo 'U.D. Real Betis' en el partido 1 - 1 Nottingham Prissa Alineación oficial del equipo 'Nottingham Prissa' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,0 % 13,5 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Real Betis

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Després de 40 minuts de partit, Ernest Sardiné igualava per Betis en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 139 Minuto 80 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de José Ricardo Xixona! Un inimaginable dribbling sobre Joris Chailleux va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 2 - 1 per a Betis.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Cristian Aragó López va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Rafael Ferrandell del Betis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 48 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rossend Cruañes, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cristian Aragó López es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Nottingham Prissa

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dejan Spangenberg, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Nottingham va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manolo Beato va desviar el xut final de Emil Kryschak després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 274 Minuto 74 (Ocasión de penalti): Al minut 74, Joris Chailleux de Nottingham va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37, Sjaak-Jan Deconinck de Nottingham es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.