Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reus cf (988152) - Molinas Team CF (1580625) » 472458277: T43/J6/VII

Liga 472458277 Información oficial sobre el partido 472458277 en Hattrick

24.05.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 6 / VII.786 (38822)

Espàrrec F.C. Alineación oficial del equipo 'Espàrrec F.C.' en el partido 0 - 2 Molinas Team CF Alineación oficial del equipo 'Molinas Team CF' en el partido
0 - 1 Josep Bretons (12')
0 - 2 Josep Bretons (48')
Espàrrec F.C. Alineación oficial del equipo 'Espàrrec F.C.' en el partido 0 - 2 Molinas Team CF Alineación oficial del equipo 'Molinas Team CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Espàrrec F.C. Alineación oficial del equipo 'Espàrrec F.C.' en el partido 2 - 6 Molinas Team CF Alineación oficial del equipo 'Molinas Team CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espàrrec F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El Espàrrec va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Óscar Germán la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 202 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Roxelio Sarmento de Espàrrec es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 62, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 49 (Lesión leve): Espàrrec va fer una substitució al minut 49. Óscar Germán va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Manuel Camporrells.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Sergi Pausà, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Molinas Team CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 12, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Josep Bretons es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Josep Bretons va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Molinas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jiří Vágner va desviar el xut final de Miguel Díaz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Helmar De Waet, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Helmar De Waet va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Molinas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Aracelio González Alfaro va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Molinas van sortir al contraatac al minut 55, però Josep Bretons va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.