Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NEGROIRIA (1580273) - Royal Academy Redux (308702) » 472456724: T43/J9/VII

Liga 472456724 Información oficial sobre el partido 472456724 en Hattrick

14.06.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / VII.758 (38794)

NEGROIRIA Alineación oficial del equipo 'NEGROIRIA' en el partido 2 - 1 Hurones FC Alineación oficial del equipo 'Hurones FC' en el partido
Ivo Ābelskalns (16') 1 - 0
Yannick Kesper (47') 2 - 0
2 - 1 Xenxo Carvajal (76')
NEGROIRIA Alineación oficial del equipo 'NEGROIRIA' en el partido 2 - 1 Hurones FC Alineación oficial del equipo 'Hurones FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NEGROIRIA Alineación oficial del equipo 'NEGROIRIA' en el partido 1 - 1 Hurones FC Alineación oficial del equipo 'Hurones FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,1 % 6,1 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NEGROIRIA

Goles Goles

  • 120 Minuto 16 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 16, indicava inequívocament que en Ivo Ābelskalns va saber trobar la xarxa rival. NEGROIRIA desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Yannick Kesper va incrementar l'avantatge de NEGROIRIA amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Passaven 24 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Yannick Kesper va rematar alt.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fredrik Edenér per poc que no incrementa el marcador al minut 28. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luis Sáinz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Douwe Haertjens gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Sáinz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Konrad Pętlicki de NEGROIRIA gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Erich Blütgen.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Douwe Haertjens de NEGROIRIA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Hurones FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de HFC amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Xenxo Carvajal, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de HFC va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Xenxo Carvajal, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de HFC van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Víctor Estoles va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Xenxo Carvajal quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip HFC Ralf Stefan Aibling quasi marca al minut 69 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Joonas Pesiö l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): Aurélien Wattiez va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de HFC estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.