Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Chaco (797610) - natalita (1432939) » 472454800: T43/J5/VII

Liga 472454800 Información oficial sobre el partido 472454800 en Hattrick

17.05.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 5 / VII.724 (38760)

Athletic Chaco Alineación oficial del equipo 'Athletic Chaco' en el partido 0 - 1 L'Hospitalet Power Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet Power' en el partido
0 - 1 Semen Nurullin (34')
Athletic Chaco Alineación oficial del equipo 'Athletic Chaco' en el partido 0 - 1 L'Hospitalet Power Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet Power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Chaco Alineación oficial del equipo 'Athletic Chaco' en el partido 2 - 0 L'Hospitalet Power Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet Power' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Chaco

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 20 (Ocasión de falta): En Joan Pau Castelló es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Athletic João Paulo Rodrigues quasi marca al minut 38 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Octavian Roibu l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Athletic van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 44 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Joan Pau Castelló, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 47 minuts, en Olivér Kóra no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després de 54 minuts, Felip Tarradell va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Torgeir Eriksen de Athletic es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Octavian Roibu de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Enrique Zallas ocupà el lloc d'en Evaristo Fonoll al 33 minuts, dos minuts després que el jugador de Athletic quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Torgeir Eriksen. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

L'Hospitalet Power

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Semen Nurullin va marcar al minut 34 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 21 (Ocasión de contra de falta): LHospitalet va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Arthur Mertens va anar a parar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Arthur Mertens després de 44 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lech Pacewicz va poder desviar-lo a córner.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LHospitalet va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mateusz Śledziewski, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Eelco van Nie quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Semblava que Arthur Mertens s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 44 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Arthur Mertens no li va importar gens ni mica.
  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Eelco van Nie va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.