Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barsaaa!! (488866) - Zelice CF (315043) » 472451028: T43/J13/VII

Liga 472451028 Información oficial sobre el partido 472451028 en Hattrick

12.07.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 13 / VII.656 (38692)

Aven-tajados Alineación oficial del equipo 'Aven-tajados' en el partido 3 - 1 Aston Terias C.F. Alineación oficial del equipo 'Aston Terias C.F.' en el partido
Kaupo Võsu (44') 1 - 0
Rafael Ecenarro (76') 2 - 0
Rafael Ecenarro (78') 3 - 0
3 - 1 Mauro Valls (84')
Aven-tajados Alineación oficial del equipo 'Aven-tajados' en el partido 3 - 1 Aston Terias C.F. Alineación oficial del equipo 'Aston Terias C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aven-tajados Alineación oficial del equipo 'Aven-tajados' en el partido 0 - 2 Aston Terias C.F. Alineación oficial del equipo 'Aston Terias C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aven-tajados

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Kaupo Võsu va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Aven-tajados i marcant el 1 - 0.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Aven-tajados va aconseguir el 2 - 0 quan Rafael Ecenarro va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Erotokritos Pettemeridis estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Rafael Ecenarro va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 69, un contraatac del Aven-tajados no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Chrisanthos Akefalos perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Aven-tajados va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Bogdan Stosio, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Aven-tajados va fer una substitució al minut 82. Bogdan Stosio va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Sandro de Ruyter.

Aston Terias C.F.

Goles Goles

  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors de El jocoso no defallien en cap moment. Producte d'això, en Mauro Valls va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip El jocoso Sergio Sáez quasi marca al minut 17 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Toni Gorduaz l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Miguel Ángel La Cámara, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manuel Caravantes que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 42 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a El jocoso al minut 42, però el xut de Mauro Valls va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jocoso va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Heribert Jungwirth va desviar el xut final de Mauro Valls després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Bartelmi Argüeso tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.