Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Garrapateros FC (777040) - AS Tarraco (777653) » 472450029: T43/J2/VII

Liga 472450029 Información oficial sobre el partido 472450029 en Hattrick

26.04.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / VII.639 (38675)

los davose winner Alineación oficial del equipo ' los davose winner' en el partido 1 - 0 Repelega magic's Alineación oficial del equipo 'Repelega magic's' en el partido
Diego Castropol (76') 1 - 0
los davose winner Alineación oficial del equipo ' los davose winner' en el partido 1 - 0 Repelega magic's Alineación oficial del equipo 'Repelega magic's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los davose winner Alineación oficial del equipo ' los davose winner' en el partido 1 - 0 Repelega magic's Alineación oficial del equipo 'Repelega magic's' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los davose winner

Goles Goles

  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Diego Castropol va donar a davose un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): davose va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eugeniusz Skiepko va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Xanti Zubibarria.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Theodorus 'Killer' Barnhoorn va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39, Patricio Ordóñez Villa de davose es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 42 (Lesión): davose es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pavel Vitushinskiy no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Diego Gortari al camp.
  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): En Bassim Ghenam ocupà el lloc d'en Juan Maltortel al 74 minuts, dos minuts després que el jugador de davose quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Repelega magic's

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Repelega van sortir al contraatac al minut 9, però Martín Fuertes va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): El Repelega va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 20, però en Martín Fuertes va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 260 Minuto 82 (Ocasión de falta): Amb 82 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Martín Fuertes va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Repelega va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fabrizio Sologuren va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Repelega van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 89, però Martín Fuertes va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fabrizio Sologuren es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Javier Cacique de Repelega va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 14 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 14 de partit, quan un jugador de Repelega, en Olivér Dékány, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.