Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el torpe do muller (778640) - San Bernabe Team (1599927) » 472448846: T43/J14/VII

Liga 472448846 Información oficial sobre el partido 472448846 en Hattrick

19.07.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 14 / VII.617 (38653)

el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido 0 - 1 PINOS ALTOS F.C. Alineación oficial del equipo 'PINOS ALTOS F.C.' en el partido
0 - 1 Reinaldo Jacanamijoy (75')
el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido 0 - 1 PINOS ALTOS F.C. Alineación oficial del equipo 'PINOS ALTOS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido 0 - 1 PINOS ALTOS F.C. Alineación oficial del equipo 'PINOS ALTOS F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el torpe do muller

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): el torpe van sortir al contraatac al minut 23, però Jens Peter Røll va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de el torpe van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Roger Riquelme va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Paulí Barreras de el torpe va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mats Bladgren va prendre el seu rol al minut 79.

PINOS ALTOS F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Reinaldo Jacanamijoy que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Javier González-Remusgo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Erben Hofmeijer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Gordon Boschmann va estar a punt de posar per davant a PINOS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Javier González-Remusgo va impedir un gol cantat.
  • 219 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Bas Rotsaert va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Serkan Avınç, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del PINOS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bas Rotsaert, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): Serkan Avınç va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.