Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Bernabe Team (1599927) - el torpe do muller (778640) » 472448794: T43/J1/VII

Liga 472448794 Información oficial sobre el partido 472448794 en Hattrick

19.04.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / VII.617 (38653)

PINOS ALTOS F.C. Alineación oficial del equipo 'PINOS ALTOS F.C.' en el partido 3 - 1 el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido
Tomás Abreu (56') 1 - 0
1 - 1 Jesús Villametide (72')
Gordon Boschmann (81') 2 - 1
Tomás Abreu (87') 3 - 1
PINOS ALTOS F.C. Alineación oficial del equipo 'PINOS ALTOS F.C.' en el partido 3 - 1 el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PINOS ALTOS F.C. Alineación oficial del equipo 'PINOS ALTOS F.C.' en el partido 3 - 0 el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido
Tiene un resultado normal 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PINOS ALTOS F.C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 56 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Tomás Abreu al minut 56, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al PINOS i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 109 Minuto 72 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Erben Hofmeijer va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Jesús Villametide va aprofitar el regal, anotant el 1 - 1.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): PINOS s'avançava al marcador al minut 81, després d'un rebot que va caçar en Gordon Boschmann per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 136 Minuto 87 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Lourenço Rodrigues es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Tomás Abreu per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 87 passava a ser 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gordon Boschmann va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de PINOS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Diego Sangrador va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): PINOS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Joni-Pekka Kouva en un 1 contra 1 amb el porter Catulo Albaredo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 54 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jan Rogoziński no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tomás Abreu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Erben Hofmeijer es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

el torpe do muller

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): El el torpe va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 36, però en Lourenço Rodrigues va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de el torpe va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mats Bladgren, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.