Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Castellar (993097) - SOURCEWAY FT (124433) » 472447573: T43/J1/VII

Liga 472447573 Información oficial sobre el partido 472447573 en Hattrick

19.04.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / VII.595 (38631)

Yo tengo Fe Blub JDG Alineación oficial del equipo 'Yo tengo Fe Blub JDG' en el partido 4 - 2 Que Manera de Sufrirr Alineación oficial del equipo 'Que Manera de Sufrirr' en el partido
Nicolau Gomide (9') 1 - 0
1 - 1 Giancarlo Popone (36')
1 - 2 Norbert Tóth (39')
Romano Kiene (62') 2 - 2
Uriele De Stefano (67') 3 - 2
Philippe Chatton (69') 4 - 2
Yo tengo Fe Blub JDG Alineación oficial del equipo 'Yo tengo Fe Blub JDG' en el partido 4 - 2 Que Manera de Sufrirr Alineación oficial del equipo 'Que Manera de Sufrirr' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Yo tengo Fe Blub JDG Alineación oficial del equipo 'Yo tengo Fe Blub JDG' en el partido 5 - 2 Que Manera de Sufrirr Alineación oficial del equipo 'Que Manera de Sufrirr' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yo tengo Fe Blub JDG

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 9 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Nicolau Gomide llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 112 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 del partit, el jugador Romano Kiene de tengo va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 67 minuts, el tirador de faltes del tengo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Uriele De Stefano, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): tengo va augmentar la diferència quan Philippe Chatton no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del tengo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Severin Cantaluppi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Antonio Jaquinot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 8 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 8 de partit, quan un jugador de tengo, en Hartwig Ebbhardt, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 24 (Tirita): Al minut 24, Philippe Chatton de tengo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Que Manera de Sufrirr

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Als 36 minuts de partit, Giancarlo Popone de Sufrirr va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Sufrirr agafava avantatge al minut 39 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Norbert Tóth amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Anton Kolokoltsev per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 35, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 64, quan en Anton Kolokoltsev va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Sufrirr va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 73, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Justus Beaupain.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 75 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Anton Kolokoltsev amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Sergio Llanos de Sufrirr va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jean-Baptiste Marais de Sufrirr la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.