Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. atlético de Vigo (1334382) - UPCM CF (1332047) » 472446724: T43/J1/VII

Liga 472446724 Información oficial sobre el partido 472446724 en Hattrick

19.04.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / VII.580 (38616)

F.C. atlético de Vigo Alineación oficial del equipo 'F.C. atlético de Vigo' en el partido 3 - 0 lo siento PISHA Alineación oficial del equipo 'lo siento PISHA' en el partido
Pēteris Broža (10') 1 - 0
Rene Gaudernak (14') 2 - 0
Rene Gaudernak (34') 3 - 0
F.C. atlético de Vigo Alineación oficial del equipo 'F.C. atlético de Vigo' en el partido 3 - 0 lo siento PISHA Alineación oficial del equipo 'lo siento PISHA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.C. atlético de Vigo Alineación oficial del equipo 'F.C. atlético de Vigo' en el partido 7 - 0 lo siento PISHA Alineación oficial del equipo 'lo siento PISHA' en el partido
Es un cenizo 6.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. atlético de Vigo

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): atleti va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Pēteris Broža va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Nico Rappen va anar directament als peus de Rene Gaudernak que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de atleti a 3 - 0. Rene Gaudernak va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pēteris Broža per poc que no incrementa el marcador al minut 66. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Patryk Żyłka va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Durmuş Ali Nazgul de atleti va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35, Uli Vierlanden de atleti va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Daniel Kashukeev va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

lo siento PISHA

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 73 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a siento l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 73, però el xut va sortir desviat.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Julien Kaye va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Alessandro Avesio no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramon Gascó de siento amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Chagai Weinstein va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Adrián Ferráez.