Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EFCS Maquinista (992737) - albayalma (1336342) » 472446446: T43/J3/VII

Liga 472446446 Información oficial sobre el partido 472446446 en Hattrick

03.05.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / VII.575 (38611)

EFCS Maquinista Alineación oficial del equipo 'EFCS Maquinista' en el partido 1 - 1 albayalma Alineación oficial del equipo 'albayalma' en el partido
0 - 1 Zeger Stalling (49')
Benjamín Vargas (60') 1 - 1
EFCS Maquinista Alineación oficial del equipo 'EFCS Maquinista' en el partido 1 - 1 albayalma Alineación oficial del equipo 'albayalma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
EFCS Maquinista Alineación oficial del equipo 'EFCS Maquinista' en el partido 2 - 0 albayalma Alineación oficial del equipo 'albayalma' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EFCS Maquinista

Goles Goles

  • 112 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Maquinista s'esgargamellaven dempeus per esperonar Benjamín Vargas que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 60 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Ronny Køngerskov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Maquinista se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Richard Šuchančok! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Maquinista va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Benjamín Vargas en un 1 contra 1 amb el porter Nicolas Véron, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 77 (Ocasión de falta): Amb 77 minuts disputats, Jean-Baptiste Cabot gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Nicolas Véron va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Ronny Køngerskov del Maquinista ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

albayalma

Goles Goles

  • 116 Minuto 49 (Gol evento especial rápido + pase): Roberto Bini va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Zeger Stalling, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kilan Kemps de albayalma amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giancarlo García de albayalma va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.