Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real F.C La Paz (1595702) - Madrid Rosas (1365406) » 472444865: T43/J13/VII

Liga 472444865 Información oficial sobre el partido 472444865 en Hattrick

12.07.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 13 / VII.546 (38582)

Peloteros Team Alineación oficial del equipo 'Peloteros Team' en el partido 5 - 0 Barçanova Alineación oficial del equipo 'Barçanova' en el partido
Pere Bassols (2') 1 - 0
Eduard Beneït (10') 2 - 0
Óscar Ripollés (71') 3 - 0
Óscar Ripollés (88') 4 - 0
Daantje Schmitz (89') 5 - 0
Peloteros Team Alineación oficial del equipo 'Peloteros Team' en el partido 5 - 0 Barçanova Alineación oficial del equipo 'Barçanova' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Peloteros Team Alineación oficial del equipo 'Peloteros Team' en el partido 4 - 0 Barçanova Alineación oficial del equipo 'Barçanova' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peloteros Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Peloteros va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Pere Bassols va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Peloteros el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Eduard Beneït va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Peloteros va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Óscar Ripollés, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Peloteros va aconseguir el 4 - 0 quan Óscar Ripollés va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Daantje Schmitz es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pigmalionas Mattheou de Peloteros va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Eduard Beneït, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 4 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Roberto Carlos Torres Guerra va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pigmalionas Mattheou.

Barçanova

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Barçanova va estar a punt d'empatar al 9 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alexander Zalesskiy que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 79, quan un error defensiu va deixar Gianni Chiuselli completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pigmalionas Mattheou va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 89 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luke Okon de Barçanova la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.