Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carmelitas F.C (1456043) - imperiohispano (775962) » 472441239: T43/J3/VII

Liga 472441239 Información oficial sobre el partido 472441239 en Hattrick

03.05.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / VII.482 (38518)

Grangol F.C. Alineación oficial del equipo 'Grangol F.C.' en el partido 2 - 1 Deportivo Invernalia Utd Alineación oficial del equipo 'Deportivo Invernalia Utd' en el partido
Víctor Eguióiz (33') 1 - 0
Ľubomír Barica (34') 2 - 0
2 - 1 Dominik Türck (76')
Grangol F.C. Alineación oficial del equipo 'Grangol F.C.' en el partido 2 - 1 Deportivo Invernalia Utd Alineación oficial del equipo 'Deportivo Invernalia Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Grangol F.C. Alineación oficial del equipo 'Grangol F.C.' en el partido 1 - 1 Deportivo Invernalia Utd Alineación oficial del equipo 'Deportivo Invernalia Utd' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,4 % 76,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grangol F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Víctor Eguióiz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Grangol.
  • 105 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Khaleel Dabdoub va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Ľubomír Barica va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Grangol posava el marcador 2 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Grangol, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Jimmy Jolibois va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Eppo Donkers de Grangol va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Justo Navarrete va prendre el seu rol al minut 38.

Deportivo Invernalia Utd

Goles Goles

  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Dominik Türck de Depor Inv. després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tomáš Čamra va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 10. En Thue Præst va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Jonas Fabian Nessler va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Jonas Fabian Nessler va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Davide Fanesi.
  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Dominik Türck va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Depor Inv. creava perill des de la dreta al minut 81, però en Davide Fanesi, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Pjotr Derksen desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jonas Fabian Nessler es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.