Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Saholin FC (1591648) - Catarroja CF (776011) » 472440660: T43/J11/VII

Liga 472440660 Información oficial sobre el partido 472440660 en Hattrick

28.06.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / VII.471 (38507)

U.D. HalaMadrid Alineación oficial del equipo 'U.D. HalaMadrid' en el partido 3 - 1 c.f. fitipaldis Alineación oficial del equipo 'c.f. fitipaldis' en el partido
0 - 1 Juan Carlos Macías Reja (44')
Jere Laihorinne (68') 1 - 1
Jere Laihorinne (72') 2 - 1
Filiberto Peloni (77') 3 - 1
U.D. HalaMadrid Alineación oficial del equipo 'U.D. HalaMadrid' en el partido 3 - 1 c.f. fitipaldis Alineación oficial del equipo 'c.f. fitipaldis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
U.D. HalaMadrid Alineación oficial del equipo 'U.D. HalaMadrid' en el partido 5 - 1 c.f. fitipaldis Alineación oficial del equipo 'c.f. fitipaldis' en el partido
Tiene mala suerte 5.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. HalaMadrid

Goles Goles

  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del HalaMadrid s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jere Laihorinne que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 68 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Jere Laihorinne va donar a HalaMadrid un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de HalaMadrid va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Filiberto Peloni progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rafael Bravo López va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Manfred Meindl aquest no va estar a l'altura.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): HalaMadrid va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Dave Edel va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Jere Laihorinne de HalaMadrid va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 59, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniele Caniglia de HalaMadrid amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Angelo Talluri es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dave Edel de HalaMadrid va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

c.f. fitipaldis

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juan Carlos Macías Reja, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del fitipaldis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Jesús Calbetón, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rafael Bravo López no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Darío Fernando Chiquillo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): fitipaldis va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mirco Pohn va desviar el xut final de Darío Fernando Chiquillo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Després de 49 minuts, Darío Fernando Chiquillo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mirco Pohn va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 43 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Bedri Sude se sentia fresc com una rosa.