Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AZIZCF (1338292) - pitipum (1370198) » 472438641: T43/J4/VII

Liga 472438641 Información oficial sobre el partido 472438641 en Hattrick

10.05.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / VII.435 (38471)

Juventus de Ferrol Alineación oficial del equipo 'Juventus de Ferrol' en el partido 7 - 0 pitipum Alineación oficial del equipo 'pitipum' en el partido
Korcan Avar (8') 1 - 0
Korcan Avar (14') 2 - 0
Samuel Prusik (20') 3 - 0
Dani Rodó (25') 4 - 0
Dani Rodó (38') 5 - 0
Casey McGeown (77') 6 - 0
Mihai Boghian (88') 7 - 0
Juventus de Ferrol Alineación oficial del equipo 'Juventus de Ferrol' en el partido 7 - 0 pitipum Alineación oficial del equipo 'pitipum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Juventus de Ferrol Alineación oficial del equipo 'Juventus de Ferrol' en el partido 3 - 0 pitipum Alineación oficial del equipo 'pitipum' en el partido
Tiene mucha potra 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventus de Ferrol

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Korcan Avar va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Juventus.
  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Korcan Avar va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 14.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Juventus va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Samuel Prusik progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Juventus va augmentar la diferència quan Dani Rodó no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Dani Rodó va augmentar l'avantatge de Juventus a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Juventus va aconseguir el 6 - 0 quan Casey McGeown va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Juventus va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mihai Boghian va poder fer el 7 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Bogdan Hărămbaş gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Corey Turner va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): Joonas Andelin va sorprendre Corey Turner amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Walter Schwägerl.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Casey McGeown de Juventus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Juventus puguin veure en Samuel Prusik jugant de nou; ja que al minut 79 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Blagoje Osmanović el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Casey McGeown que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

pitipum

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del pitipum van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jesús Jirón Sietes, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): pitipum va fer una substitució al minut 74. Santtu Magnusson va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Mateu Castelltort.
  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Jesús Jirón Sietes es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.