Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kuadrilla F.C (1436773) - Mano Tengo Fe FC (435464) » 472438044: T43/J1/VII

Liga 472438044 Información oficial sobre el partido 472438044 en Hattrick

19.04.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / VII.425 (38461)

Kuadrilla F.C Alineación oficial del equipo 'Kuadrilla F.C' en el partido 1 - 0 Atoché Alineación oficial del equipo 'Atoché' en el partido
Juan Urigarri (69') 1 - 0
Kuadrilla F.C Alineación oficial del equipo 'Kuadrilla F.C' en el partido 1 - 0 Atoché Alineación oficial del equipo 'Atoché' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kuadrilla F.C Alineación oficial del equipo 'Kuadrilla F.C' en el partido 2 - 0 Atoché Alineación oficial del equipo 'Atoché' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kuadrilla F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 69 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 69 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Juan Urigarri. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Juan Urigarri quasi dona a Kuadrilla l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Carlos de Mora es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Kuadrilla van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jaime Deblore, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): José Jesús Delas de Kuadrilla va abandonar el terreny de joc després de 10 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Raúl Revulgo va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Raúl Revulgo de Kuadrilla va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jonathan Loaysa va prendre el seu rol al minut 73.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Alberto Velásquez, en lloc de córrer, relliscava.

Atoché

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Atoché, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Mel Lagarinhos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atoché va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Damià Furió, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Atoché van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 84, però Damià Furió va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elísio Vieira Matos de Atoché es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Atoché va fer una substitució al minut 82. Sergio Señorans va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Stefan Mitschele.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Rutenio Ortiz probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.