Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salvem Montserrat (440383) - Rupertus (1421229) » 472438000: T43/J5/VII

Liga 472438000 Información oficial sobre el partido 472438000 en Hattrick

17.05.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 5 / VII.424 (38460)

Salvem Montserrat Alineación oficial del equipo 'Salvem Montserrat' en el partido 4 - 2 Areeira SD Alineación oficial del equipo 'Areeira SD' en el partido
Sergio Ahuir (2') 1 - 0
1 - 1 Taher Fareh (9')
Alejandro Puche (12') 2 - 1
Sergio Ahuir (21') 3 - 1
Juan Pinares (65') 4 - 1
4 - 2 Thomasz Haar (81')
Salvem Montserrat Alineación oficial del equipo 'Salvem Montserrat' en el partido 4 - 2 Areeira SD Alineación oficial del equipo 'Areeira SD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Salvem Montserrat Alineación oficial del equipo 'Salvem Montserrat' en el partido 4 - 0 Areeira SD Alineación oficial del equipo 'Areeira SD' en el partido
Tiene un resultado normal 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salvem Montserrat

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Sergio Ahuir va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Montserrat.
  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 12 gràcies a la jugada de Alejandro Puche, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Adrián Valcarce arribés a peus de Sergio Ahuir, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Montserrat el 3 - 1.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Juan Pinares va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Romano Viana do Bolo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 17, però una magnífica aturada de Dinand Citroen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sergio Ahuir va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Lluís Xavier Camarasa es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Ahuir de Montserrat va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Sergio Ahuir de Montserrat es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 74.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): En Juan Pinares de Montserrat va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Paco Gallano va prendre el seu rol al minut 66.

Areeira SD

Goles Goles

  • 161 Minuto 9 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 9 minuts Taher Fareh va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Un mica després, Thomasz Haar de Areeira va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): El Areeira va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 62, però en Thomasz Haar va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): Areeira es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Luis San Claudio no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Bogdan Comănceanu al camp.