Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pichagordas (798628) - Pitiflauticos F.C (1584889) » 472437823: T43/J3/VII

Liga 472437823 Información oficial sobre el partido 472437823 en Hattrick

03.05.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / VII.421 (38457)

Pichagordas Alineación oficial del equipo 'Pichagordas' en el partido 4 - 1 Pitiflauticos F.C Alineación oficial del equipo 'Pitiflauticos F.C' en el partido
Tristan Coadic (63') 1 - 0
Manuel Fonseca (64') 2 - 0
2 - 1 Sjefke van Adelsberg (72')
Marnix Heimerink (87') 3 - 1
Bobby Coopmans (88') 4 - 1
Pichagordas Alineación oficial del equipo 'Pichagordas' en el partido 4 - 1 Pitiflauticos F.C Alineación oficial del equipo 'Pitiflauticos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pichagordas Alineación oficial del equipo 'Pichagordas' en el partido 2 - 1 Pitiflauticos F.C Alineación oficial del equipo 'Pitiflauticos F.C' en el partido
Tiene suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pichagordas

Goles Goles

  • 105 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 63, Sami Santamäki va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Tristan Coadic, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, Pichagordas va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Manuel Fonseca, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 87, el Pichagordas va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Marnix Heimerink, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.
  • 134 Minuto 88 (Gol de penalti): Bobby Coopmans va augmentar la diferència de Pichagordas a 4 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Pichagordas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tristan Coadic va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sergio Gorriarán.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en Daniel Carlsson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pichagordas.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Daniel Carlsson va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Sergio Gorriarán va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Pichagordas ho intentava per la dreta per mitjà de Marnix Heimerink, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicodemo Huelgues de Pichagordas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauri Torracabota de Pichagordas es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.

Pitiflauticos F.C

Goles Goles

  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Pitiflauticos va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Sjefke van Adelsberg va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pitiflauticos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sjefke van Adelsberg va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pitiflauticos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Constantin Regettler, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pitiflauticos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Constantin Regettler, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 260 Minuto 83 (Ocasión de falta): En Ioan Cojocaru va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.