Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Os pequerrechos (47503) - Molino City C.F. (800492) » 472435197: T43/J4/VII

Liga 472435197 Información oficial sobre el partido 472435197 en Hattrick

10.05.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / VII.374 (38410)

Los hombres de Juanjo Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Juanjo' en el partido 0 - 2 FC Catalònia Alineación oficial del equipo 'FC Catalònia' en el partido
0 - 1 Domenico Matthijs (29')
0 - 2 Austris Grīnhofs (59')
Los hombres de Juanjo Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Juanjo' en el partido 0 - 2 FC Catalònia Alineación oficial del equipo 'FC Catalònia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los hombres de Juanjo Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Juanjo' en el partido 1 - 2 FC Catalònia Alineación oficial del equipo 'FC Catalònia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 14,0 % 61,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los hombres de Juanjo

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en David Tibatá va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Cristian Juez.

FC Catalònia

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Catalònia van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Domenico Matthijs va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 59 (Gol de contra por la izquierda): Austris Grīnhofs va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Catalònia.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Petr Selifanov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Catalònia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Petr Selifanov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Catalònia van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Daniel Plenborg, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Catalònia, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Petr Selifanov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marco Centocanti de Catalònia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.