Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arousa Monkeys (1336434) - Richotti 2 (1369941) » 472434963: T43/J1/VII

Liga 472434963 Información oficial sobre el partido 472434963 en Hattrick

19.04.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / VII.370 (38406)

C.D. Panizales Alineación oficial del equipo 'C.D. Panizales' en el partido 1 - 3 Trastevere Calcio Alineación oficial del equipo 'Trastevere Calcio' en el partido
0 - 1 Luis Enrique Quirós (27')
0 - 2 Eduardo Herrasti (38')
0 - 3 Luis Enrique Quirós (64')
Mateja Bečejac (78') 1 - 3
C.D. Panizales Alineación oficial del equipo 'C.D. Panizales' en el partido 1 - 3 Trastevere Calcio Alineación oficial del equipo 'Trastevere Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Panizales Alineación oficial del equipo 'C.D. Panizales' en el partido 2 - 0 Trastevere Calcio Alineación oficial del equipo 'Trastevere Calcio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Panizales

Goles Goles

  • 109 Minuto 27 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Stéphan Thonon se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Luis Enrique Quirós que va anotar el 0 - 1 per a Trastevere sense cap impediment.
  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): El Panizales no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Mateja Bečejac es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Panizales va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Werni Lucado va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Terdsak Pittaya va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Christopher Arnold es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Trastevere Calcio

Goles Goles

  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Eduardo Herrasti de Trastevere l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 38 de partit.
  • 137 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Silvestro Onnis va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 64 de joc. Luis Enrique Quirós es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Luis Enrique Quirós va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Hadi Gholami, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): 何 (He) 邦亮 (Bangliang), situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 81 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Trastevere va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Passats 72 minuts de joc, en Terdsak Pittaya de Trastevere va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.