Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chantrea FC (1438030) - celadores (988055) » 472430433: T43/J2/VII

Liga 472430433 Información oficial sobre el partido 472430433 en Hattrick

26.04.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / VII.289 (38325)

F.C.Catalonian Alineación oficial del equipo 'F.C.Catalonian' en el partido 0 - 4 Tisufar Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Tisufar Futbol Club' en el partido
0 - 1 Felipe Pérez Pérez (26')
0 - 2 Rubén Alcázar (38')
0 - 3 Felipe Pérez Pérez (39')
0 - 4 Carlos San Martin Bueno (77')
F.C.Catalonian Alineación oficial del equipo 'F.C.Catalonian' en el partido 0 - 4 Tisufar Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Tisufar Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Catalonian Alineación oficial del equipo 'F.C.Catalonian' en el partido 1 - 3 Tisufar Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Tisufar Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,3 % 1,3 % 85,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Catalonian

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10, Reginald Leiminger arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): F.C.Catalonian va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Facundo Peña ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Gündoğudan Köksoy va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): Facundo Peña de F.C.Catalonian va abandonar el terreny de joc després de 61 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pepe Luis Isuzquiza va entrar en el seu lloc.

Tisufar Futbol Club

Goles Goles

  • 170 Minuto 26 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Felipe Pérez Pérez al minut 26 va permetre a TFC prendre avantatge per 0 - 1.
  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): En Manuel Gramunt va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Rubén Alcázar la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Felipe Pérez Pérez va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Carlos San Martin Bueno de TFC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 77 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Felipe Pérez Pérez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): TFC va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marcel Taulats va desviar el xut final de Rubén Alcázar després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Aquilino Ybarra Ortiz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos San Martin Bueno de TFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): TFC va fer una substitució al minut 79. Manuel Gramunt va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ottaviano Ugoccioni.