Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boletaires FC (1436595) - Aquilonia Soccer FC (121542) » 472427705: T43/J7/VII

Liga 472427705 Información oficial sobre el partido 472427705 en Hattrick

31.05.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 7 / VII.240 (38276)

Club des Hachischiens Alineación oficial del equipo 'Club des Hachischiens' en el partido 5 - 1 Aquilonia Soccer FC Alineación oficial del equipo 'Aquilonia Soccer FC' en el partido
0 - 1 Yuriy Pankratov (14')
Mauro Sáez Gutiérrez (30') 1 - 1
Silvio Tabares (37') 2 - 1
Mario González-Mohíno (63') 3 - 1
Farshid Akram (82') 4 - 1
Cirilio Zaldo (85') 5 - 1
Club des Hachischiens Alineación oficial del equipo 'Club des Hachischiens' en el partido 5 - 1 Aquilonia Soccer FC Alineación oficial del equipo 'Aquilonia Soccer FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Club des Hachischiens Alineación oficial del equipo 'Club des Hachischiens' en el partido 6 - 0 Aquilonia Soccer FC Alineación oficial del equipo 'Aquilonia Soccer FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club des Hachischiens

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Hachischiens s'esgargamellaven dempeus per esperonar Mauro Sáez Gutiérrez que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 30 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tomaz Windhey no va poder aturar Silvio Tabares de Hachischiens, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 37 el 2 - 1.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Hachischiens va augmentar la diferència quan Mario González-Mohíno no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 82 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Hachischiens. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Farshid Akram xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Hachischiens va aconseguir el 5 - 1 quan Cirilio Zaldo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En David Raout va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Hachischiens se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Mario González-Mohíno va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Vadim Darie rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Mauro Sáez Gutiérrez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Silvio Tabares va rematar alt.

Aquilonia Soccer FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 14, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Yuriy Pankratov es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Jeroen Zuurman va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Aquilonia que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Miguel Almansa quasi redueix la diferència al marcador al minut 73, però una gran estirada d'en Avi Sarusi va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Aquilonia va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Vsevolod Barkhatov no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Samuel Raux de Aquilonia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.