Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Mungetas (1414883) - Grimbergen Athletic (487381) » 472427483: T43/J7/VII

Liga 472427483 Información oficial sobre el partido 472427483 en Hattrick

31.05.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 7 / VII.236 (38272)

Badajo de Gauss Alineación oficial del equipo 'Badajo de Gauss' en el partido 1 - 2 Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido
0 - 1 Kripan Zamakola (24')
Sammy Verijzer (29') 1 - 1
1 - 2 Bob Zengaffinen (53')
Badajo de Gauss Alineación oficial del equipo 'Badajo de Gauss' en el partido 1 - 2 Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Badajo de Gauss Alineación oficial del equipo 'Badajo de Gauss' en el partido 1 - 0 Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido
Tiene un resultado normal 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badajo de Gauss

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els jugadors del Badajo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 29, deixant Sammy Verijzer en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Badajo Gauthier Dejonckere quasi marca al minut 31 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Walenty Hanke l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Manuel Elorriaga arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Bohdan Brachňák va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Grimbergen Athletic

Goles Goles

  • 186 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Grimbergen amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Kripan Zamakola, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): Grimbergen va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Bob Zengaffinen la va transformar en el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Grimbergen van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 34 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Bob Zengaffinen, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El Grimbergen va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Adrian Dăuceanu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 唐 (Tang) 平光 (Pingguang) de Grimbergen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bob Zengaffinen de Grimbergen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrian Dăuceanu.