Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rábano de Aliste (774436) - Golden Atl. C.F. (995385) » 472426371: T43/J10/VII

Liga 472426371 Información oficial sobre el partido 472426371 en Hattrick

21.06.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 10 / VII.216 (38252)

Rábano de Aliste Alineación oficial del equipo 'Rábano de Aliste' en el partido 1 - 2 Pequeño Nicolás Alineación oficial del equipo 'Pequeño Nicolás' en el partido
0 - 1 David Binner (31')
0 - 2 Troy Lara (42')
Youssef Jarmouni (78') 1 - 2
Rábano de Aliste Alineación oficial del equipo 'Rábano de Aliste' en el partido 1 - 2 Pequeño Nicolás Alineación oficial del equipo 'Pequeño Nicolás' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rábano de Aliste Alineación oficial del equipo 'Rábano de Aliste' en el partido 1 - 0 Pequeño Nicolás Alineación oficial del equipo 'Pequeño Nicolás' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rábano de Aliste

Goles Goles

  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Youssef Jarmouni de Rábano va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessandro Pagliaccia de Rábano es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Guillermo Yuste es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Youssef Jarmouni.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 47 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 47 va fer que Sabri Tağar de Rábano hagués d'abandonar el terreny de joc. Rafael José Pires va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. potente): Youssef Jarmouni estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Pequeño Nicolás

Goles Goles

  • 105 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! David Binner rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Troy Lara, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 184 Minuto 42 (Gol de penalti): Pequeño va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Troy Lara va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan David Binner va estar a punt de posar per davant a Pequeño amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francisco Félix Aristimuño va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Pequeño van sortir al contraatac amb encert al minut 26, però Andrei Fetcu no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Pequeño quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Aramsu Youzalen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Urtun Goranbilo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Francisco Félix Aristimuño va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 284 Minuto 61 (Ocasión de penalti): Troy Lara de Pequeño va fallar un penal al minut 61, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): David Binner de Pequeño va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Urtun Goranbilo va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): El jugador de Pequeño Aramsu Youzalen va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Pedro Oria va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 55 (Evento clima: sol, OK técnico): Andrei Fetcu semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.