Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antifa SBD (122154) - Los Plátanos C.F. (1598034) » 472425396: T43/J3/VII

Liga 472425396 Información oficial sobre el partido 472425396 en Hattrick

03.05.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / VII.199 (38235)

Rayo Reclu Alineación oficial del equipo 'Rayo Reclu' en el partido 1 - 2 MELILLA SPAIN Alineación oficial del equipo 'MELILLA SPAIN' en el partido
0 - 1 Jurgen Lagemaat (17')
0 - 2 Diego González-Grano de Oro (27')
Angel Mitrev (47') 1 - 2
Rayo Reclu Alineación oficial del equipo 'Rayo Reclu' en el partido 1 - 2 MELILLA SPAIN Alineación oficial del equipo 'MELILLA SPAIN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Reclu Alineación oficial del equipo 'Rayo Reclu' en el partido 1 - 2 MELILLA SPAIN Alineación oficial del equipo 'MELILLA SPAIN' en el partido
Tiene un resultado normal 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,5 % 49,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Reclu

Goles Goles

  • 104 Minuto 47 (Gol de penalti): El públic de Reclu va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 47, va xiular un penal pels locals. Angel Mitrev no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Kelt Hugo van Eijkeren va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jyri Mouru rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alkım Soygüven de Reclu es va guanyar la targeta groga merescudament.

MELILLA SPAIN

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a MEL SP prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jurgen Lagemaat.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Diego González-Grano de Oro de MEL SP va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 27. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Jurgen Lagemaat quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Raúl Moragas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Diego González-Grano de Oro, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. MEL SP va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Aaron Shime de MEL SP va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 209 Minuto 84 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Kelt Hugo van Eijkeren va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Jurgen Lagemaat. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Al minut 86 en Jurgen Lagemaat va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Bucurel Oasenegre de MEL SP va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Aviram Yesha'ayahu va entrar en el seu lloc.