Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Africa (439325) - R.C.D. JIKIS (1586958) » 472424762: T43/J13/VII

Liga 472424762 Información oficial sobre el partido 472424762 en Hattrick

12.07.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 13 / VII.187 (38223)

Club Africa Alineación oficial del equipo 'Club Africa' en el partido 2 - 2 Valeria Victrix Alineación oficial del equipo 'Valeria Victrix' en el partido
0 - 1 Lapo Francescoli (18')
Daniel-Ovidiu Frigioiu (84') 1 - 1
Richard Asbjørn (89') 2 - 1
2 - 2 Ruben Pereira (89')
Club Africa Alineación oficial del equipo 'Club Africa' en el partido 2 - 2 Valeria Victrix Alineación oficial del equipo 'Valeria Victrix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Africa Alineación oficial del equipo 'Club Africa' en el partido 2 - 1 Valeria Victrix Alineación oficial del equipo 'Valeria Victrix' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Africa

Goles Goles

  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Tamás Andriska el va rematar Daniel-Ovidiu Frigioiu amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Richard Asbjørn de Africa va fer un bon esprint per escapar-se de Nenko Nikolov i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a Africa per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Moritz Lahm, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Thais Jespersen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Thais Jespersen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 19 minuts, en Thomas Sandner no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Thais Jespersen va estar a punt d'empatar per a Africa quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Chema Esquivel va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Thais Jespersen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Africa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Valeria Victrix

Goles Goles

  • 143 Minuto 18 (Gol de contra por la derecha): El jugador Lapo Francescoli de Valeria es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 164 Minuto 89 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Ruben Pereira va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jonny Molstrand no va ser aprofitada per en Lapo Francescoli que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Valeria quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Lapo Francescoli va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Passats 16 minuts de joc, en Vasile Zaharia de Valeria va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.