Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Battersea Power Station (991172) - Dinamiteros C.F. (988339) » 472421647: T43/J4/VII

Liga 472421647 Información oficial sobre el partido 472421647 en Hattrick

10.05.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / VII.132 (38168)

celtavamoscelta Alineación oficial del equipo 'celtavamoscelta' en el partido 3 - 1 Dinamiteros C.F. Alineación oficial del equipo 'Dinamiteros C.F.' en el partido
0 - 1 Cristóbal Vázquez (34')
Prudenci Mesquida (38') 1 - 1
Fernando Ginard (69') 2 - 1
Xavi Puiggermanal (80') 3 - 1
celtavamoscelta Alineación oficial del equipo 'celtavamoscelta' en el partido 3 - 1 Dinamiteros C.F. Alineación oficial del equipo 'Dinamiteros C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
celtavamoscelta Alineación oficial del equipo 'celtavamoscelta' en el partido 3 - 1 Dinamiteros C.F. Alineación oficial del equipo 'Dinamiteros C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

celtavamoscelta

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del celtavamoscelta s'esgargamellaven dempeus per esperonar Prudenci Mesquida que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 38 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rafael Chapas va treure un córner llarg cap al segon pal que en Fernando Ginard, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de celtavamoscelta va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Xavi Puiggermanal progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Haritz D'Etcheverry hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ramón Martínez havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Miguel del Olivo de celtavamoscelta va intentar batre la porteria rival al minut 35 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Chapas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Xavi Puiggermanal del celtavamoscelta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a celtavamoscelta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Xavi Puiggermanal, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Bude de celtavamoscelta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Dinamiteros C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Cristóbal Vázquez va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Amador Jiménez Lacima de D.C.F., va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): D.C.F. va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sergio Ereño es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 28 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Sergio Ereño no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, João Bernardino da Cruz va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.