Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stryper C.F (1416128) - Ninjas en Pijamas (47561) » 472420200: T43/J6/VII

Liga 472420200 Información oficial sobre el partido 472420200 en Hattrick

24.05.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 6 / VII.106 (38142)

AD Alcobendas Alineación oficial del equipo 'AD Alcobendas' en el partido 1 - 6 Compostela Rangers Alineación oficial del equipo 'Compostela Rangers' en el partido
0 - 1 Velasco Alcarria (13')
0 - 2 Giovanni Bruno (29')
Guga Pereira (33') 1 - 2
1 - 3 Nicolas Andrä (55')
1 - 4 Giovanni Bruno (67')
1 - 5 Senín Seivane (82')
1 - 6 Senín Seivane (88')
AD Alcobendas Alineación oficial del equipo 'AD Alcobendas' en el partido 1 - 6 Compostela Rangers Alineación oficial del equipo 'Compostela Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AD Alcobendas Alineación oficial del equipo 'AD Alcobendas' en el partido 1 - 4 Compostela Rangers Alineación oficial del equipo 'Compostela Rangers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Alcobendas

Goles Goles

  • 103 Minuto 33 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Guga Pereira va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Al minut 3, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Alcobendas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Inge Sjøberg, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El Alcobendas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Roberto Signorotto la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Evaristo Alves de Alcobendas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Evaristo Alves va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Roberto Signorotto no era cap impediment.

Compostela Rangers

Goles Goles

  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): Velasco Alcarria va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Rangers i marcant el 0 - 1.
  • 184 Minuto 29 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Rangers per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 29. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Giovanni Bruno. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Nicolas Andrä va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Passaven 67 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Giovanni Bruno va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ercan Ügü va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Senín Seivane la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 5 al marcador.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, Senín Seivane va augmentar l'avantatge de Rangers a 1 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 85 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Senín Seivane va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Nicolas Andrä va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Luis Grillo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Rodrigo Meleiro.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Ercan Ügü.