Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balompédica Riazana (1458794) - CSKA Ghindibon (1431346) » 472419656: T43/J10/VII

Liga 472419656 Información oficial sobre el partido 472419656 en Hattrick

21.06.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 10 / VII.96 (38132)

Academia Civil Alineación oficial del equipo 'Academia Civil' en el partido 1 - 2 Real Mundodisco Alineación oficial del equipo 'Real Mundodisco' en el partido
0 - 1 Endre Szűcs (25')
Lee Isaak (31') 1 - 1
1 - 2 Braulio Frende (79')
Academia Civil Alineación oficial del equipo 'Academia Civil' en el partido 1 - 2 Real Mundodisco Alineación oficial del equipo 'Real Mundodisco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Academia Civil Alineación oficial del equipo 'Academia Civil' en el partido 3 - 1 Real Mundodisco Alineación oficial del equipo 'Real Mundodisco' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,9 % 5,1 % 20,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Academia Civil

Goles Goles

  • 114 Minuto 31 (Gol de penalti): Després de 31 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Academia, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Lee Isaak de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Amb 9 minuts disputats, Lee Isaak gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Nethaniel Banin va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 224 Minuto 74 (Ocasión de penalti): Al minut 74, Academia va disposar d'un penal a favor, però el xut de Lee Isaak va ser aturat per Nethaniel Banin.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paulín Deza de Academia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pasquale Martello de Academia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83 en Lee Isaak va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Real Mundodisco

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Endre Szűcs va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): Mundodisco agafava avantatge al minut 79 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Braulio Frende amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Mundodisco va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Giuseppe Filipponi va desviar el xut final de Alexander Kasperovich després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alexander Kasperovich va entorpir al marcador d'en Diego Fernández Mediavilla per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Es duien 62 minuts de partit jugats quan Endre Szűcs va estar a punt de posar per davant a Mundodisco amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Giuseppe Filipponi va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joachim Dołęgowski de Mundodisco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.