Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Salvador UD (309205) - Real Caesaragusta (992567) » 472417289: T43/J7/VII

Liga 472417289 Información oficial sobre el partido 472417289 en Hattrick

31.05.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 7 / VII.54 (38090)

ATLETI BARBERA Alineación oficial del equipo 'ATLETI BARBERA' en el partido 2 - 1 sporting de loreto Alineación oficial del equipo 'sporting de loreto' en el partido
0 - 1 Valter Antić (9')
Luigi Senno (47') 1 - 1
Zachos Paterakis (57') 2 - 1
ATLETI BARBERA Alineación oficial del equipo 'ATLETI BARBERA' en el partido 2 - 1 sporting de loreto Alineación oficial del equipo 'sporting de loreto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ATLETI BARBERA Alineación oficial del equipo 'ATLETI BARBERA' en el partido 2 - 1 sporting de loreto Alineación oficial del equipo 'sporting de loreto' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,8 % 19,3 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETI BARBERA

Goles Goles

  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Zachos Paterakis va treure un córner llarg cap al segon pal que en Luigi Senno, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 els aficionats van embogir quan en Zachos Paterakis va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de BARBERA.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Guy Blum gairebé va marcar per a BARBERA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

sporting de loreto

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del BARBERA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Valter Antić la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del sporting es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 9.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Geri Schellenberg va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Coré Ramón rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Franciszek Dzikowski després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mihael Velović va poder desviar-lo a córner.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Evan Röhner va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Mihael Velović va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Franciszek Dzikowski sol davant la porteria al minut 81, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Geri Schellenberg de sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.