Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BonPadel Club (774175) - Avutardas (772152) » 472415900: T43/J9/VII

Liga 472415900 Información oficial sobre el partido 472415900 en Hattrick

14.06.2014 15:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / VII.29 (38065)

Manchester City F.C.. Alineación oficial del equipo 'Manchester City F.C..' en el partido 3 - 1 Skyrim Dovahkiin Alineación oficial del equipo 'Skyrim Dovahkiin' en el partido
Ramzi Rachidi (23') 1 - 0
Arie-Jan van der Lijn (48') 2 - 0
2 - 1 Yury Loshkarev (69')
Jimmy Aragón (78') 3 - 1
Manchester City F.C.. Alineación oficial del equipo 'Manchester City F.C..' en el partido 3 - 1 Skyrim Dovahkiin Alineación oficial del equipo 'Skyrim Dovahkiin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Manchester City F.C.. Alineación oficial del equipo 'Manchester City F.C..' en el partido 4 - 1 Skyrim Dovahkiin Alineación oficial del equipo 'Skyrim Dovahkiin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manchester City F.C..

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): M.City. prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Ramzi Rachidi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Arie-Jan van der Lijn va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de M.City. pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jimmy Aragón va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Simone Fiori va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Jean-Christian Couchement va xutar a fora.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jimmy Aragón va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Mauro Ayala de M.City. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ernst Van de Wiele de M.City. es va guanyar la targeta groga merescudament.

Skyrim Dovahkiin

Goles Goles

  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Dovahkiin va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Yury Loshkarev va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Juraj Gločka, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 14 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Dovahkiin va estar a punt d'empatar al 37 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de 牟 (Mou) 傲光 (Aoguang) que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 289 Minuto 81 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Mieczysław Kajdasz va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Sergio Molares el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mieczysław Kajdasz de Dovahkiin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.