Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legio IX F.C. (1436387) - Terrícolas (1418110) » 472413728: T43/J12/VI

Liga 472413728 Información oficial sobre el partido 472413728 en Hattrick

05.07.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 12 / VI.1014 (15332)

Tubulares de Son Vit Alineación oficial del equipo 'Tubulares de Son Vit' en el partido 3 - 3 PAWNEE BOYS Alineación oficial del equipo 'PAWNEE BOYS' en el partido
Alexander Ezhkin (34') 1 - 0
1 - 1 Nicolas Delmas (41')
1 - 2 Antoni Creus (50')
Gerardo Esposti (60') 2 - 2
Guillermo Varona Rojas (70') 3 - 2
3 - 3 Antoni Creus (81')
Tubulares de Son Vit Alineación oficial del equipo 'Tubulares de Son Vit' en el partido 3 - 3 PAWNEE BOYS Alineación oficial del equipo 'PAWNEE BOYS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Tubulares de Son Vit Alineación oficial del equipo 'Tubulares de Son Vit' en el partido 2 - 4 PAWNEE BOYS Alineación oficial del equipo 'PAWNEE BOYS' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,9 % 3,4 % 78,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tubulares de Son Vit

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Tubulares contenien la respiració mentre en Alexander Ezhkin s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gerardo Esposti va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 2 al minut 60.
  • 120 Minuto 70 (Gol de falta): Tubulares va agafar avantatge al minut 70 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Guillermo Varona Rojas fent així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alexander Ezhkin va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Aurèle Laisney va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 224 Minuto 85 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 85, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Guillermo Varona Rojas sempre els tira per la dreta i en Aurèle Laisney, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Tubulares va estar a punt de posar-se per davant al minut 88 però Paolo Farnese va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rolfpaul Gretscher de Tubulares va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

PAWNEE BOYS

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): PAWNEES van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 41, quan Nicolas Delmas va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 50, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Antoni Creus es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Armel Bumba arribés a peus de Antoni Creus, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a PAWNEES el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 13, un contraatac del PAWNEES no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Valentín Henao perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 21, quan en Antoni Creus va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del PAWNEES van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Armel Bumba, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): PAWNEES va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Antoni Creus es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Yuhym Artemenko de PAWNEES va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Valentín Henao va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Neil Peacock.