Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Botxo Athletic Club (437951) - Emporda Atletic (1372105) » 472412602: T43/J11/VI

Liga 472412602 Información oficial sobre el partido 472412602 en Hattrick

28.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / VI.994 (15312)

Botxo Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Botxo Athletic Club' en el partido 2 - 3 Emporda Atletic Alineación oficial del equipo 'Emporda Atletic' en el partido
0 - 1 Luigi Franco Spadaro (23')
0 - 2 Magnus Moler (25')
Bartul Bratić (69') 1 - 2
1 - 3 Enrique Faura (85')
Antoine Rossi (88') 2 - 3
Botxo Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Botxo Athletic Club' en el partido 2 - 3 Emporda Atletic Alineación oficial del equipo 'Emporda Atletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Botxo Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Botxo Athletic Club' en el partido 2 - 0 Emporda Atletic Alineación oficial del equipo 'Emporda Atletic' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botxo Athletic Club

Goles Goles

  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Athletic va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Gabriel Riffo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Bartul Bratić que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 119 Minuto 88 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Athletic va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Antoine Rossi va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Alejandro Valdenebro del Athletic ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Gabriel Riffo no oblidarà el que li va passar durant el minut 33. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Ignasi Pellissa i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Athletic, però el xut de Imants Plostnieks va sortir bastant desviat.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Antti Rajajärvi va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 84, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Valdenebro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Torsten Denkhaus de Athletic es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En Maurín Lorente de Athletic va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Antti Rajajärvi va prendre el seu rol al minut 26.

Emporda Atletic

Goles Goles

  • 105 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Regino Mateos va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Luigi Franco Spadaro va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Atletic posava el marcador 0 a 1.
  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Atletic va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 25, quan Magnus Moler, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Atletic van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 3 mitjançant en Enrique Faura.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Atletic van sortir al contraatac amb encert al minut 34, però Kevin Jantzi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atletic va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Luigi Franco Spadaro va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kevin Jantzi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en Luigi Franco Spadaro de Atletic va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.