Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Roquetes (437263) - Fc Bluegrana (1365467) » 472412388: T43/J13/VI

Liga 472412388 Información oficial sobre el partido 472412388 en Hattrick

12.07.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 13 / VI.990 (15308)

Catalonian Hammers Alineación oficial del equipo 'Catalonian Hammers' en el partido 1 - 2 cavalinos Alineación oficial del equipo 'cavalinos' en el partido
0 - 1 Nouh Benbrahim (2')
Umberto Polignino (32') 1 - 1
1 - 2 Gustaw Budzicki (35')
Catalonian Hammers Alineación oficial del equipo 'Catalonian Hammers' en el partido 1 - 2 cavalinos Alineación oficial del equipo 'cavalinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Catalonian Hammers Alineación oficial del equipo 'Catalonian Hammers' en el partido 2 - 0 cavalinos Alineación oficial del equipo 'cavalinos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalonian Hammers

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Catalonian una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Umberto Polignino, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, Konrad Podsiadła va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ville Reinuvader va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Ville Reinuvader va estar a punt de marcar al minut 49 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 210 Minuto 61 (Ocasión de falta): En Phạm Minh Phương tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Umberto Polignino va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 72, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Catalonian Attilio Poli quasi va assolir l'empat al minut 82 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Karl-Dieter Biedenkopf va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rosario De Sousa de Catalonian amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Phạm Minh Phương de Catalonian va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Xiao Ferrón va prendre el seu rol al minut 81.

cavalinos

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Nouh Benbrahim que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a cavalinos.
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de cavalinos va ser finalitzada des de l'esquerra per Gustaw Budzicki al minut 35. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Baraja de cavalinos es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 6 (Tirita): Era el minut 6 quan després d'una dura entrada, el jugador Gustaw Budzicki de cavalinos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.