Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paguitas del Estado (1436834) - AD Nicrariense (125822) » 472412354: T43/J5/VI

Liga 472412354 Información oficial sobre el partido 472412354 en Hattrick

17.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 5 / VI.990 (15308)

FcLlagostera Alineación oficial del equipo 'FcLlagostera' en el partido 2 - 0 Real Ganesh Alineación oficial del equipo 'Real Ganesh' en el partido
Daniel Berechet (32') 1 - 0
Sergey Chistyakov (49') 2 - 0
FcLlagostera Alineación oficial del equipo 'FcLlagostera' en el partido 2 - 0 Real Ganesh Alineación oficial del equipo 'Real Ganesh' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FcLlagostera Alineación oficial del equipo 'FcLlagostera' en el partido 2 - 0 Real Ganesh Alineación oficial del equipo 'Real Ganesh' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FcLlagostera

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Daniel Berechet va donar a FcLlagostera un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sergey Chistyakov, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Sergey Chistyakov gairebé va marcar per a FcLlagostera des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Fábio Behar, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 42 quan Massimo Scorziello de FcLlagostera gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tadeusz Drażba va estar a punt de sentenciar el partit al minut 55, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El FcLlagostera ho intentava per la dreta per mitjà de Patrick Moorman, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Sergey Chistyakov gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Georg Hildebrandt va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

Real Ganesh

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Jenő Gecse va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ganesh va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 66, però en Enrique Guart va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Duşan Simedrea de Ganesh la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Enrique Guart de Ganesh va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.