Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BASTiÓN!! (487083) - F.C.Millencolin (1463068) » 472412262: T43/J10/VI

Liga 472412262 Información oficial sobre el partido 472412262 en Hattrick

21.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 10 / VI.988 (15306)

BASTiÓN!! Alineación oficial del equipo 'BASTiÓN!!' en el partido 2 - 4 F.C.Millencolin Alineación oficial del equipo 'F.C.Millencolin' en el partido
Andrea Veronesi (20') 1 - 0
1 - 1 Valentin Budinov (31')
1 - 2 Matteo Corrias (39')
Andrea Veronesi (41') 2 - 2
2 - 3 Matteo Corrias (59')
2 - 4 Jean-François Miroux (75')
BASTiÓN!! Alineación oficial del equipo 'BASTiÓN!!' en el partido 2 - 4 F.C.Millencolin Alineación oficial del equipo 'F.C.Millencolin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
BASTiÓN!! Alineación oficial del equipo 'BASTiÓN!!' en el partido 1 - 5 F.C.Millencolin Alineación oficial del equipo 'F.C.Millencolin' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BASTiÓN!!

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): BASTiÓN!!, atacant per l'esquerra al minut 20, va aprofitar el magnífic llançament de Andrea Veronesi per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): BASTiÓN!! equilibrava la balança al minut 41. En Andrea Veronesi, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): BASTiÓN!! va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 77 que Fernando Schrackmann no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

F.C.Millencolin

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 31 minuts Valentin Budinov va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a F.C.Millencolin prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Matteo Corrias.
  • 108 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 59, en Jean-François Miroux la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Matteo Corrias que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 75 de partit va donar a F.C.Millencolin l'avantatge per 2 - 4. Jean-François Miroux en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Valentin Budinov quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 25 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Horia Jeler va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de F.C.Millencolin va anar a parar a la dreta de l'atac on en Nicolò Pidatella, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): Horia Jeler quasi marca en una jugada assajada de córner que Fryderyk Jurewicz havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jochen Straube, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jochen Straube va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jean-François Miroux de F.C.Millencolin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Spartaco Chiuso ocupà el lloc d'en Fryderyk Jurewicz al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de F.C.Millencolin quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.