Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aragón (31182) - C.A.Nahuel (1456935) » 472408860: T43/J14/VI

Liga 472408860 Información oficial sobre el partido 472408860 en Hattrick

19.07.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 14 / VI.927 (15245)

Anestesiats Utd. Alineación oficial del equipo 'Anestesiats Utd.' en el partido 3 - 1 C.A.Nahuel Alineación oficial del equipo 'C.A.Nahuel' en el partido
Luca Wiesendanger (42') 1 - 0
1 - 1 Valerio Giacometti (60')
David Maltortel (66') 2 - 1
David Maltortel (67') 3 - 1
Anestesiats Utd. Alineación oficial del equipo 'Anestesiats Utd.' en el partido 3 - 1 C.A.Nahuel Alineación oficial del equipo 'C.A.Nahuel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Anestesiats Utd. Alineación oficial del equipo 'Anestesiats Utd.' en el partido 5 - 0 C.A.Nahuel Alineación oficial del equipo 'C.A.Nahuel' en el partido
Tiene mala suerte 5.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anestesiats Utd.

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Anestesiat contenien la respiració mentre en Luca Wiesendanger s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Anestesiat s'avançava al marcador al minut 66, després d'un rebot que va caçar en David Maltortel per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Anestesiat va trobar una esquerda a la defensa rival quan en David Maltortel va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30, Alexander Rattmann arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a Anestesiat per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rodrigo Morales, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 209 Minuto 56 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Hans Albrigtsen, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a C.A.Nahuel, però Alexander Rattmann no va poder encertar el xut.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 59 quan Enrique Colom de Anestesiat gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Anestesiat per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 63, quan Cezaris Kibartas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

C.A.Nahuel

Goles Goles

  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): Als 60 minuts de partit, Valerio Giacometti de C.A.Nahuel va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.A.Nahuel va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nguyễn Phan Văn Tí va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): En Aurel Dúbravka va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Aguilar Bustamante de C.A.Nahuel va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.