Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Quitapenas CF (489898) - Aleix Team (1460511) » 472407714: T43/J4/VI

Liga 472407714 Información oficial sobre el partido 472407714 en Hattrick

10.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / VI.907 (15225)

isidoro Alineación oficial del equipo 'isidoro' en el partido 4 - 1 Zafra Huelva Alineación oficial del equipo 'Zafra Huelva' en el partido
0 - 1 Enzo Saviori (12')
Viggo Trap (21') 1 - 1
Vladimiro Billanti (49') 2 - 1
Vilintas Markvėnas (62') 3 - 1
Vilmos Stir (81') 4 - 1
isidoro Alineación oficial del equipo 'isidoro' en el partido 4 - 1 Zafra Huelva Alineación oficial del equipo 'Zafra Huelva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
isidoro Alineación oficial del equipo 'isidoro' en el partido 0 - 1 Zafra Huelva Alineación oficial del equipo 'Zafra Huelva' en el partido
Tiene mucha potra 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

isidoro

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Viggo Trap va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de isidoro i marcant el 1 - 1.
  • 140 Minuto 49 (Gol de contra de falta): El porter de isidoro va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Vladimiro Billanti va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!
  • 119 Minuto 62 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Vladimiro Billanti va treure un córner llarg cap al segon pal que en Vilintas Markvėnas, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 1.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Vilmos Stir de isidoro va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Vilintas Markvėnas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de isidoro que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Zafra Huelva

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jan Schejbal arribés a peus de Enzo Saviori, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Zafra el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Zafra va estar a punt d'empatar al 54 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Enzo Saviori que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Enzo Saviori ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Pauli Heiskari quasi redueix la diferència al marcador al minut 80, però una gran estirada d'en Nilsinho Gomes de Sá va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Ēriks Udrovskis de Zafra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 6 (Lesión leve): En Remus Moza ocupà el lloc d'en Lars Høgalmen al 6 minuts, dos minuts després que el jugador de Zafra quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.