Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mondelo's Club (438208) - Marata CF (1458100) » 472407371: T43/J8/VI

Liga 472407371 Información oficial sobre el partido 472407371 en Hattrick

07.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / VI.900 (15218)

Los Bicis Alineación oficial del equipo 'Los Bicis' en el partido 2 - 1 Paso de poner nombre Alineación oficial del equipo 'Paso de poner nombre' en el partido
Bobo Manzini (34') 1 - 0
1 - 1 Rubén Deya (48')
Luka Casselman (68') 2 - 1
Los Bicis Alineación oficial del equipo 'Los Bicis' en el partido 2 - 1 Paso de poner nombre Alineación oficial del equipo 'Paso de poner nombre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Bicis Alineación oficial del equipo 'Los Bicis' en el partido 3 - 1 Paso de poner nombre Alineación oficial del equipo 'Paso de poner nombre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Bicis

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Bicis va ser Bobo Manzini.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Bicis, atacant per l'esquerra al minut 68, va aprofitar el magnífic llançament de Luka Casselman per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Rueda Vicioso va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Bicis per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Bobo Manzini va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alfredo Waller va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Per Kjellevold va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Bicis van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Luka Casselman, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Bicis va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 65 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alfredo Waller ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Alfredo Waller, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 215 Minuto 84 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Domenico Aldegheri va superar els defenses rivals per velocitat al minut 84 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Lesiones Lesiones

Paso de poner nombre

Goles Goles

  • 160 Minuto 48 (Gol de falta): L'entrenador de nombre es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Rubén Deya era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignasi Clar de nombre amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Era el minut 81 quan després d'una dura entrada, el jugador Sergio Manuel Ventrosa de nombre s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.