Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATHLETICO DE CALI (993524) - IngInThings (991972) » 472406379: T43/J10/VI

Liga 472406379 Información oficial sobre el partido 472406379 en Hattrick

21.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 10 / VI.883 (15201)

ATHLETICO DE CALI Alineación oficial del equipo 'ATHLETICO DE CALI' en el partido 1 - 3 Rapid Mosquito Alineación oficial del equipo 'Rapid Mosquito' en el partido
0 - 1 Finn Hörér (28')
0 - 2 Iván Pérez de Lama (83')
0 - 3 Iván Pérez de Lama (86')
Raúl Canalejas (87') 1 - 3
ATHLETICO DE CALI Alineación oficial del equipo 'ATHLETICO DE CALI' en el partido 1 - 3 Rapid Mosquito Alineación oficial del equipo 'Rapid Mosquito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ATHLETICO DE CALI Alineación oficial del equipo 'ATHLETICO DE CALI' en el partido 2 - 1 Rapid Mosquito Alineación oficial del equipo 'Rapid Mosquito' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATHLETICO DE CALI

Goles Goles

  • 100 Minuto 87 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Raúl Canalejas va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): ATHLETICO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan Marcin Cyprys va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El ATHLETICO va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Crispín Arguello la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 75 minuts, en Ben Lukas Weckl no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Zoltán Sipos va estar a punt de marcar al minut 79 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan Raúl Canalejas des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ben Lukas Weckl de ATHLETICO es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.

Rapid Mosquito

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mosquito van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Finn Hörér va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Palomo Montes Fuentes sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Iván Pérez de Lama que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Iván Pérez de Lama de Mosquito va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Palomo Montes Fuentes de Mosquito es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Adrián Zarza.
  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): Palomo Montes Fuentes no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.