Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

charlitosteam (1437948) - Corbera FCB! (124230) » 472405086: T43/J8/VI

Liga 472405086 Información oficial sobre el partido 472405086 en Hattrick

07.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / VI.860 (15178)

Cepeda Alineación oficial del equipo 'Cepeda' en el partido 1 - 1 Janafly team Alineación oficial del equipo 'Janafly team' en el partido
0 - 1 Wojciech Stalka (24')
Stéphane Brignone (81') 1 - 1
Cepeda Alineación oficial del equipo 'Cepeda' en el partido 1 - 1 Janafly team Alineación oficial del equipo 'Janafly team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cepeda Alineación oficial del equipo 'Cepeda' en el partido 0 - 1 Janafly team Alineación oficial del equipo 'Janafly team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cepeda

Goles Goles

  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Cepeda va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Stéphane Brignone, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cepeda va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cyril Richard va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): Cepeda va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Cyril Richard va anar a parar a les mans del porter.
  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Cepeda, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de François Laurent va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cepeda, l'equip va recuperar la pilota al minut 59 i va contraatacar. En Mario Covelas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Janafly team

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 24, Adexe Gallinas va pentinar un córner cap al segon pal que Wojciech Stalka va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Adexe Gallinas quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Mats-Erik Carlsson va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 29, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Janafly a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mats-Erik Carlsson va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Alessandro Zoletto de Janafly va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Mauro Román Martínez, que no va rendir al seu nivell habitual.
  • 304 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Luka Ðonović va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.